Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 180g257kcal22.6g0.5g18.5g0g
Maito, Ykkös1135g465kcal37.4g54.5g11.3g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras426g1489kcal57.5g279.2g12.3g25.5g
Ruokaöljy keskiarvo 16g140kcal0g0g15.9g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 161g53kcal1g9g0.3g4.1g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g454g581kcal67.6g0g40.9g0g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6038kcal375.4g698g198.8g63.4g
Valittu annoskoko2500g3019kcal187.7g349g99.4g31.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1510kcal93.9g174.5g49.7g15.9g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651