Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus120g420kcal16.8g0.6g38.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa558g725kcal100.3g7.2g30.7g0g
Valio fraiche 5%172g154kcal6.9g13g8.6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)343g566kcal10.3g13.7g51.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)86g223kcal26.6g0g12.9g0g
Ketsuppi, Felix64g58kcal0.6g13.5g0.3g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)1158g1514kcal138.9g856.8g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7320kcal600.8g1809.6g308g0g
Valittu annoskoko2500g3660kcal300.4g904.8g154g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1830kcal150.2g452.4g77g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821