Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus232g810kcal32.4g1.2g74.1g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g232g294kcal27.8g9.3g16.2g2.3g
Flora kevyt ruoka 7%116g98kcal1.2g5.2g8.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g232g278kcal7.9g8.3g23.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen116g38kcal3.8g5.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu463g583kcal50.9g1.4g41.7g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g926g3426kcal41.7g287g231.5g34.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%185g519kcal53.7g4.6g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12093kcal438.8g645.4g852.4g73.2g
Valittu annoskoko2500g6046kcal219.4g322.7g426.2g36.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3023kcal109.7g161.4g213.1g18.3g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224