Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g769g723kcal3.8g169.2g3.8g0g
Rypsiöljy 45g400kcal0g0g45.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu57g59kcal4.5g9.2g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)453g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g905g1177kcal190g0g36.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5016kcal413g408.8g172.8g17.8g
Valittu annoskoko2500g2508kcal206.5g204.4g86.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1254kcal103.3g102.2g43.2g4.5g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451