Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g513g1694kcal82.1g318.3g10.3g30.8g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto257g719kcal48.8g0g56.5g0g
Oregano, kuivattu 2.6g7.8kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi14g40kcal1.3g1g3.2g0g
Vesi257g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)642g193kcal6.4g38.5g1.3g6.4g
Jauhelihamauste, annos 15g6.4g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g513g873kcal97.5g0g51.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g92kcal0.1g0.1g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7428kcal483.6g750.2g268g86.4g
Valittu annoskoko2500g3714kcal241.8g375.1g134g43.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1857kcal120.9g187.6g67g21.6g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957