Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 887g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 59g523kcal0g0g59.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 148g336kcal7.5g25.9g20.8g8.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 148g293kcal2g2.7g29.6g6.5g
Sokeri 36g144kcal0g35.4g0g0g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 975g3346kcal99.4g682.6g11.7g34.1g
Kauralese 148g532kcal26.6g67.4g11.4g25.9g
Vehnälese 59g135kcal7.9g9.1g2.7g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10616kcal286.8g1646.2g270.6g194.6g
Valittu annoskoko2500g5308kcal143.4g823.1g135.3g97.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2654kcal71.7g411.6g67.7g48.7g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369