Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio220g308kcal6.2g14.3g26.4g0g
Pizzamix juusto220g732kcal44g15.4g55g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu29g31kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton440g484kcal101.1g0g9.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos29g211kcal0.1g0.1g23.4g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl366g1319kcal40.3g249.1g15.8g22g
Vesi879g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g23g66kcal2g4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6457kcal399.6g603.6g270.2g55.2g
Valittu annoskoko2500g3229kcal199.8g301.8g135.1g27.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1614kcal99.9g150.9g67.6g13.8g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719