Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)304g183kcal3g13.7g12.2g0g
Ruokakerma ingman 5%243g207kcal8.5g14.6g12.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1217g791kcal19.5g182.5g1.2g17g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit730g1599kcal108g19.7g119g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.1g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5578kcal279g464.8g289.2g34g
Valittu annoskoko2500g2789kcal139.5g232.4g144.6g17g
Annoskoko puolitettuna1250g1395kcal69.8g116.2g72.3g8.5g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167