Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu325g975kcal13.3g13g97.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)406g244kcal4.1g18.3g16.2g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g487g1170kcal87.7g0g87.7g0g
Tilli, tuore 8.1g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g705g2327kcal84.6g461.8g15.5g42.3g
Valkoviini kuiva 195g134kcal0.6g1.2g0g0g
Kalaliemikuutio 18g55kcal1.8g6.1g2.5g0.2g
Oliiviöljy 44g388kcal0g0g43.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10772kcal394.4g1033.6g528.2g96g
Valittu annoskoko2500g5386kcal197.2g516.8g264.1g48g
Annoskoko puolitettuna1250g2693kcal98.6g258.4g132.1g24g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979