Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1205g4133kcal122.7g843.2g14.5g42.2g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.4g10.5g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 185g1316kcal1.4g0.7g148.3g0g
Kananmuna kuoreton 204g291kcal25.5g0.6g20.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa93g278kcal21.3g0g21.3g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g741g371kcal22.2g29.7g18.5g0g
Ruohosipuli, tuore37g10kcal0.5g1.4g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12895kcal390g1772.2g447.4g85.4g
Valittu annoskoko2500g6448kcal195g886.1g223.7g42.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3224kcal97.5g443.1g111.9g21.4g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238