Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 832g231kcal9.9g33.8g1.7g17.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen333g67kcal2g12.6g1g4.7g
Kurkku, tuore277g28kcal1.7g4.7g0.3g1.9g
Päärynä kuorittu 777g337kcal2.4g62.1g0.8g30.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki277g222kcal36.1g5.5g5.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1828kcal104.2g237.4g25.2g108.8g
Valittu annoskoko2500g914kcal52.1g118.7g12.6g54.4g
Annoskoko puolitettuna1250g457kcal26.1g59.4g6.3g27.2g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.7g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714