Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha735g1221kcal139.7g0g73.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)193g521kcal57.9g0g32.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen221g44kcal1.3g8.4g0.7g3.1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g552g2040kcal46.9g347.4g52.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g680g238kcal6.8g46.2g3.4g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8193kcal508.4g815.4g326g29.2g
Valittu annoskoko2500g4097kcal254.2g407.7g163g14.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2048kcal127.1g203.9g81.5g7.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768