Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 805g980kcal171g0g32.2g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g231g35kcal4.4g3.9g0.2g0g
Paprika punainen 151g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)453g181kcal9.5g30.8g1.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g60g543kcal0g0g60.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 724g992kcal17.6g219g2g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5685kcal414.4g531.2g201.8g21.2g
Valittu annoskoko2500g2842kcal207.2g265.6g100.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1421kcal103.6g132.8g50.5g5.3g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853