Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1132g317kcal6.8g67.4g2.3g28.3g
Peruna, vanha, kuorittu 943g718kcal17.7g146.2g1.9g9.4g
Sipuli (kuorittu)94g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)321g193kcal3.2g14.4g12.8g1.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr9g26kcal0.8g0.9g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2559kcal59.4g466.8g39g82.8g
Valittu annoskoko2500g1280kcal29.7g233.4g19.5g41.4g
Annoskoko puolitettuna1250g640kcal14.9g116.7g9.8g20.7g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305