Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1088g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis544g610kcal119.7g0g16.3g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g212g828kcal17g159.2g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Rypsiöljy 29g260kcal0g0g29.4g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)218g185kcal9.8g32.7g1.1g6.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g109g65kcal0.4g16.3g0.1g1.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 212g205kcal6.4g41.6g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4352kcal308.8g508g121g23.6g
Valittu annoskoko2500g2176kcal154.4g254g60.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1088kcal77.2g127g30.3g5.9g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678