Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1153g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)28g79kcal2.6g5.1g5.4g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g128g461kcal10.9g98.6g2.6g5.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g512g871kcal102.5g0g51.2g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)512g92kcal9.2g9.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3099kcal252.4g245.6g122g18.8g
Valittu annoskoko2500g1550kcal126.2g122.8g61g9.4g
Annoskoko puolitettuna1250g775kcal63.1g61.4g30.5g4.7g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732