Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2016g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 202g596kcal17.6g104.8g5g28g
Puolukka 269g104kcal1.2g18.3g1.3g7g
Canderel makeutusjauhe13g52kcal0.4g12.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1504kcal38.4g271.2g12.6g70g
Valittu annoskoko2500g752kcal19.2g135.6g6.3g35g
Annoskoko puolitettuna1250g376kcal9.6g67.8g3.2g17.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315