Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1639g296kcal9.2g41g6.6g11.5g
Paprika keltainen 187g56kcal1.8g9.6g0.4g3.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli468g1405kcal17.3g21.1g140.4g0.5g
Oliiviöljy 66g580kcal0g0g65.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4748kcal60.2g156.8g426.4g36.2g
Valittu annoskoko2500g2374kcal30.1g78.4g213.2g18.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1187kcal15.1g39.2g106.6g9.1g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716