Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g165g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kesäkurpitsa zucchini 822g148kcal4.6g20.6g3.3g5.8g
Paprika punainen 165g48kcal1.5g7.4g0.7g3.1g
Paprika keltainen 165g50kcal1.5g8.4g0.3g3.3g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)49g49kcal3.7g8.4g0.2g1g
Oliiviöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow987g839kcal45.4g148g4.9g49.3g
Herkkusieni säilyke 115g20kcal2.4g0.2g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2723kcal125g407.2g53g136.8g
Valittu annoskoko2500g1361kcal62.5g203.6g26.5g68.4g
Annoskoko puolitettuna1250g681kcal31.3g101.8g13.3g34.2g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831