Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1449g4645kcal388g0g347g0g
Sipuli (kuorittu)453g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras127g339kcal10.8g64.9g1.3g17g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 417g190kcal12.5g20g6.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g54g1.6kcal0g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10595kcal834.4g214.2g712g49.4g
Valittu annoskoko2500g5298kcal417.2g107.1g356g24.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2649kcal208.6g53.6g178g12.4g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347