Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell877g965kcal201.8g0g18.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g44g6.6kcal0.4g0.9g0.1g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka44g4.4kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g73g10kcal0.5g1.5g0.1g0.7g
Herne-maissi-paprika, Pirkka292g202kcal11.7g32.2g2.3g9.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 1170g1130kcal35.2g229.1g3.7g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4633kcal500.2g528.2g49.4g44.8g
Valittu annoskoko2500g2317kcal250.1g264.1g24.7g22.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1158kcal125.1g132.1g12.4g11.2g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566