Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1679g2788kcal319.1g0g167.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 210g135kcal6.7g10.1g7.3g0g
Kananmuna kuoreton 115g165kcal14.4g0.3g11.8g0g
Ketsuppi, Felix38g34kcal0.4g7.9g0.2g0g
Soijakastike 38g23kcal2g3.6g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle420g546kcal27.3g84g12.6g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7379kcal739.8g211.8g399.6g42g
Valittu annoskoko2500g3690kcal369.9g105.9g199.8g21g
Annoskoko puolitettuna1250g1845kcal185g53g99.9g10.5g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630