Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 383g1555kcal0g382.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2011kcal59.7g410.2g7g20.5g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g150g812kcal0.3g0.5g90.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen526g174kcal17.4g25.8g0g0g
Raparperi, tuore751g233kcal5.3g41.3g0.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g9884kcal188.4g1738.6g213g62.2g
Valittu annoskoko2502g4942kcal94.2g869.3g106.5g31.1g
Annoskoko puolitettuna1251g2471kcal47.1g434.7g53.3g15.6g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669