Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 349g238kcal54.8g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1238g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 372g283kcal7g57.6g0.7g3.7g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g225g383kcal7.9g12.4g33.8g0g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Tilli, tuore 28g8.4kcal1g0.3g0.2g0.6g
Ruokasuola jodioitu 5.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g2005kcal148.2g167.4g74g23.8g
Valittu annoskoko2502g1002kcal74.1g83.7g37g11.9g
Annoskoko puolitettuna1251g501kcal37.1g41.9g18.5g6g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334