Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 720g252kcal33.3g14g2.2g18g
Paprika punainen 272g80kcal2.6g12.2g1.1g5.2g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Tomaatti 640g146kcal3.6g22.1g1.9g9g
Persilja 64g18kcal0.9g0.7g0.1g5.1g
Basilika, tuore64g26kcal2g3.2g0.5g2.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g80g310kcal26.4g0g22.7g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl16g141kcal0g0g16g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl51g72kcal2.4g4.7g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5008g3272kcal239.8g143.2g172g87.2g
Valittu annoskoko2504g1636kcal119.9g71.6g86g43.6g
Annoskoko puolitettuna1252g818kcal60g35.8g43g21.8g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152