Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1865g2089kcal410.3g0g55.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 117g81kcal1.5g13.2g1.5g4.5g
Jauheliha, sika-nauta 466g1032kcal81.6g0g79.3g0g
Mustapippuri 58g163kcal6.4g22.3g1.9g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g6731kcal999.6g71g277.2g39.8g
Valittu annoskoko2506g3366kcal499.8g35.5g138.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna1253g1683kcal249.9g17.8g69.3g10g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524