Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g32g41kcal1.4g6.9g0.8g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g562g337kcal8.4g73.1g0.6g5.1g
Keittojuures, Pirkka225g56kcal2.2g10.1g0.7g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g337g310kcal64.1g0g3.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka79g65kcal2.7g15g0.8g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen141g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g202g134kcal30.4g0g1.4g0g
Ruohosipuli, tuore23g6.1kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5013g1960kcal220.8g223.4g16.4g18g
Valittu annoskoko2506g980kcal110.4g111.7g8.2g9g
Annoskoko puolitettuna1253g490kcal55.2g55.9g4.1g4.5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514