Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)412g1441kcal65.9g263.5g10.7g24.7g
Paistijauheliha, snellman599g1018kcal71.9g0g59.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1048g478kcal31.4g50.3g15.7g0g
Kananmuna, keitetty 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g397kcal0g0g44.9g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g150g539kcal41.9g2.8g38.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5016g8451kcal484g634.6g390.8g49.4g
Valittu annoskoko2508g4226kcal242g317.3g195.4g24.7g
Annoskoko puolitettuna1254g2113kcal121g158.7g97.7g12.4g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334