Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g13g40kcal1.1g8.5g0.2g0.9g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g13g45kcal0.9g9.5g0.3g0.4g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan19g66kcal1.6g14.3g0g0.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkoviini kuiva 44g30kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g417kcal8.6g68.8g5g4.2g
Valittu annoskoko251g209kcal4.3g34.4g2.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna126g104kcal2.2g17.2g1.3g1.1g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275