Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka42g58kcal9.6g0g2.1g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 17g21kcal3.5g0g0.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.3g1g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss7.3g29kcal0.9g3.5g1.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.3g8.7kcal0.4g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g33g28kcal0.5g1.5g2.3g0.1g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g8.3g8.3kcal0.3g0.2g4.5g0g
Voi 6.7g48kcal0.1g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g427kcal32.4g14.2g34.4g2.2g
Valittu annoskoko251g214kcal16.2g7.1g17.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna126g107kcal8.1g3.6g8.6g0.6g
Arvot/100g100g85kcal6.5g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653