Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis55g61kcal12g0g1.6g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g21g83kcal1.7g16g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)22g19kcal1g3.3g0.1g0.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g11g6.6kcal0g1.6g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 21g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g437kcal30.8g51g12.2g2.4g
Valittu annoskoko251g219kcal15.4g25.5g6.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna126g109kcal7.7g12.8g3.1g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.1g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678