Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)72g163kcal13.6g0g12.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)70g32kcal1.2g5.6g0.6g1.1g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g54g177kcal7g34.3g1.5g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g771kcal45.2g84.2g28.8g12.4g
Valittu annoskoko251g386kcal22.6g42.1g14.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna126g193kcal11.3g21.1g7.2g3.1g
Arvot/100g100g154kcal9g16.8g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786