Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix1.9g1.7kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g210kcal13.2g21.6g6.4g3.2g
Valittu annoskoko251g105kcal6.6g10.8g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna126g52kcal3.3g5.4g1.6g0.8g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619