Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g94g53kcal1.3g11.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g290kcal14.6g23.6g14.8g0g
Valittu annoskoko252g145kcal7.3g11.8g7.4g0g
Annoskoko puolitettuna126g73kcal3.7g5.9g3.7g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250