Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Purjosipuli 31g7.1kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%16g39kcal2.3g0.5g3.1g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g4.5g2.7kcal0.1g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g7.8g9kcal0.3g0.4g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g204kcal8.2g13g13.4g3g
Valittu annoskoko252g102kcal4.1g6.5g6.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna126g51kcal2.1g3.3g3.4g0.8g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977