Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g26g44kcal4.9g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka17g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)61g24kcal1g5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g1.7g4.8kcal0.3g0.1g0.4g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g39g16kcal0.5g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g193kcal14.4g18.8g6.4g0.8g
Valittu annoskoko252g96kcal7.2g9.4g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna126g48kcal3.6g4.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280934