Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka417g584kcal96g0g20.9g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 167g209kcal35g0g7.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g501g120kcal9g15g2.5g9.5g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss73g286kcal8.8g35.2g12.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)33g87kcal4.3g4g6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g334g284kcal4.7g14.7g23.4g1g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g83g83kcal2.5g2.1g45.1g0g
Voi 67g484kcal0.8g0.3g54.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5020g4275kcal322.2g142.6g344.4g21.2g
Valittu annoskoko2510g2138kcal161.1g71.3g172.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna1255g1069kcal80.6g35.7g86.1g5.3g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653