Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g125g399kcal10.8g85.1g1.9g8.8g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g125g453kcal9.4g95.3g3.1g4.3g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan188g657kcal15.8g142.6g0.2g1.9g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g70g84kcal1.8g4.2g6.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkoviini kuiva 438g300kcal1.4g2.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5020g4170kcal86.2g688.4g49.2g42.4g
Valittu annoskoko2510g2085kcal43.1g344.2g24.6g21.2g
Annoskoko puolitettuna1255g1043kcal21.6g172.1g12.3g10.6g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275