Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1320g238kcal7.4g33g5.3g9.2g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio84g185kcal6.7g21.8g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.1g110g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5028g3826kcal218.2g109.8g263.2g18.4g
Valittu annoskoko2514g1913kcal109.1g54.9g131.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna1257g957kcal54.6g27.5g65.8g4.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965