Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 583g444kcal11g90.4g1.2g5.8g
Porkkana 292g95kcal1.8g16.2g0.6g7.4g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Paprika keltainen 58g18kcal0.5g3g0.1g1.2g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)350g455kcal63g7.7g21.3g0.3g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi8.7g29kcal0.4g1.3g2.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g117g187kcal9.3g5.8g14g1.7g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g117g198kcal4.1g6.4g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5033g2922kcal183.2g272.8g114.6g36.8g
Valittu annoskoko2516g1461kcal91.6g136.4g57.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna1258g731kcal45.8g68.2g28.7g9.2g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964