Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1200g273kcal6.7g41.4g3.6g16.8g
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Väkiviinaetikka 75g25kcal0g0.4g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g495g1931kcal0g485.1g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5034g5004kcal36.4g1141.4g13.2g61g
Valittu annoskoko2517g2502kcal18.2g570.7g6.6g30.5g
Annoskoko puolitettuna1259g1251kcal9.1g285.4g3.3g15.3g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126