Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 121g417kcal12.4g85g1.5g4.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 19g133kcal0.1g0.1g14.9g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g28kcal2.1g0g2.1g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g75g37kcal2.2g3g1.9g0g
Ruohosipuli, tuore3.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1300kcal39.2g178.8g45g8.4g
Valittu annoskoko252g650kcal19.6g89.4g22.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna126g325kcal9.8g44.7g11.3g2.1g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238