Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g75g15kcal0g3g0g0g
Puna-ahven savustettu 131g148kcal22.1g0g6.6g0g
Soijakastike 38g23kcal1.9g3.6g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.4g43kcal1.7g0.4g3.7g0.8g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g469kcal51.4g17g20.6g1.6g
Valittu annoskoko252g235kcal25.7g8.5g10.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna126g117kcal12.9g4.3g5.2g0.4g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271