Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 16g36kcal2.5g0.1g2.8g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g79g93kcal13.6g1g3.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 56g24kcal0.2g2.3g0g0g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Ruusukaali 28g6.9kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g361kcal34.6g15.2g13.4g4.4g
Valittu annoskoko252g180kcal17.3g7.6g6.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna126g90kcal8.7g3.8g3.4g1.1g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959