Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)211g97kcal6.8g10.1g3.2g0g
Ohrasuurimo 36g116kcal3g22.7g0.7g2.7g
Kauralese 4.2g15kcal0.8g1.9g0.3g0.7g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g456kcal21.2g69.4g8.4g6.8g
Valittu annoskoko252g228kcal10.6g34.7g4.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna126g114kcal5.3g17.4g2.1g1.7g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993