Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto84g253kcal18.6g0g20.2g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paprika punainen 54g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Parsakaali pakaste Rainbow101g20kcal3g2g0g2.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g11g18kcal0.2g0.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g634kcal44.6g9.6g46.4g7g
Valittu annoskoko252g317kcal22.3g4.8g23.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna126g158kcal11.2g2.4g11.6g1.8g
Arvot/100g100g126kcal8.8g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235