Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 11g26kcal1.6g0.2g2g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Pinaatti 191g26kcal3.1g0.8g0.6g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g329kcal11g6.6g28g6.4g
Valittu annoskoko252g165kcal5.5g3.3g14g3.2g
Annoskoko puolitettuna126g82kcal2.8g1.7g7g1.6g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790