Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 22g14kcal0.1g2.6g0.1g1g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 48g36kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g19g73kcal5.9g11.3g0.5g0.5g
Grahamjauho 15g50kcal1.6g9.2g0.3g1.5g
Ruokasuola jodioitu 2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g3.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Flora culinesse9g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g527kcal17.8g69g17.2g10g
Valittu annoskoko252g263kcal8.9g34.5g8.6g5g
Annoskoko puolitettuna126g132kcal4.5g17.3g4.3g2.5g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237