Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Siirappi 9g28kcal0g6.9g0g0g
Riisi puuroutuva 6.6g23kcal0.4g5g0g0.2g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g485kcal26.8g35.8g25.4g7.6g
Valittu annoskoko253g243kcal13.4g17.9g12.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna126g121kcal6.7g9g6.4g1.9g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590