Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g21g67kcal3.7g9.4g1.6g3.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl104g364kcal14.5g66.5g3.2g5.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g21g64kcal3.5g11.2g0.6g2.7g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g1027kcal43.4g174.2g15g23.6g
Valittu annoskoko253g513kcal21.7g87.1g7.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna126g257kcal10.9g43.6g3.8g5.9g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910